Indulás Óta
Lelkes Munkatárs
Elégedett fogyasztó

Pataki Zsuzsanna

“Amikor képes vagy arra, hogy segíts embertársaidon, ez a képesség megszünik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik!” ( Adelle Davis)

Úgy hiszem, nem született még ember a Földön, akinek ne lett volna kimondva, vagy kimondatlanul vágya jobbá tenni a saját, a környezete, a közössége, a nemzete, s a világ életét.
Ki úgy, hogy szakmáját, hivatását szívvel lélekkel tette nap mint nap, ki pedig úgy, hogy időt pénzt és energiát nem sajnálva az emberiség sorsát fordító eszközöket, megoldásokat talált fel!
Számomra mindkettő azonos értékkel bír.

Én képesnek érzem magam, hogy tudással, tapasztalattal, információval, örömteli energiámmal segítsem embertársaimat egészségesebb, harmónikusabb életminőségben élni.

Létezik a profizmus, a megbízhatóság,a kölcsönös előnyösség, a hosszútávú, minőségi emberi és üzleti kapcsolódás együttes jelenléte egy megoldásban!
Felelősnek érzem magam a termék fogyasztójaként és a vásárlói közösség építőjeként egyaránt!

Szép feladat, nagy kihívás ami érdemes a figyelemre!
Ajánlom figyelmedbe!

Online courses

A távolságot áthidaljuk modern online eszközök segítségével. Ezért tudsz velünk dolgozni .Amit biztosítunk és oktatunk is és mindezt otthonról végezheted segítségünkkel. A megbeszéléseknél már több száz vagy ezer kilométert távolságról is velünk lehetsz. 

Workshops

Az oktatásod tapasztalt munkatársainkkal közösen végezzük.

Segítségünkkel jelen tudsz lenni a világhálón. Személyesen is szeretettel várunk.

consultation

Személyes konzultációk a sikered érdekében. 

Személyesen tudjuk segíteni munkádat. Saját  személyre szabott  Webes oldalad használatát elkészítjük ,tanítjuk neked.

Törzsvásárlóink véleménye

“Személyes tanácsadás egyszerűen csodálatos

“Nagyon gyors és kényelmes a termékhez jutás”

Azonnali kapcsolat felvétel”

“Az egyik nap megrendeltem a következő napon már megérkezett” “

Már már  hihetetlen a  gyorsaság”

Pácsa Tünde

"Gyors és udvarias tanácsadók segítettek.Az One year kids gyermek termék fogyasztása óta sokkal kevesebbet hiányoznak a gyermekek a közösségből.Ha véletlenül mégis bacisak lettek sokkal rövidebb ideig voltak betegek.A praktikus csomagolás miatt higénikusan vihetem magammal mindenhova.A táskámban mindig van ,ha találkozunk és szeretnéd ,megkostolhatod mert még finom is."

Szabó Mária

"Csodálatos csomagolásban ,csodálatos termékek.Csak legekben tudok beszélni a termék családról,ajánlom is akivel csak találkozom.Ez nem elfogultság,ezek tények ,az pedig makacs dolog."

Kumi-Nagy Sándor

"Én egyszerűen csak fogyasztom ,mert jól érzem azóta magam"

0
Elégedett fogyasztó nem téved!