One Year Q1+Q10+Omega3 Élőflora Komplex

One Year Q1+Q10+Omega 3 Probiotics

Migrén egy érdekes probléma. 2005-ben egy kutató csoport rohammegelőző hatást mutattak ki Q10-et szedőknél. A Q10-et szedők 47.6%-ánál legalább 50%-kal csökkent a rohamok száma, míg a placebo csoportban ez csak a résztvevők 14.4%-ára teljesült.

A Q10 szív és érrendszeri hatása három fő tulajdonságának tulajdonítható. Egyrészt fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. A Q10 csökkenti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt és Q10 kedvező a hatása még a vérnyomásra is. Napi 200 mg hatására jelentősen javult a szívmunka és a terhelhetőség.

Q10 hatására javul az aerob edzés hatékonysága, csökken a fáradékonyság, nő a teljesítmény. A Q10 edzés alatt fokozza a zsírégetést is.A Q10 E vitaminnal adva jelentősen javította a szív és izomzat munkáját.

Emberek millióinak van szívbetegsége vagy áll fenn náluk a szívbetegség kialakulásának komoly kockázata, mivel diabéteszük van, túlsúlyosak, magas a koleszterinszintjük, magas a vérnyomásuk vagy magas a trigliceridszintjük.

Ezen állapotok kezelése fontos, hiszen a szívbetegség az egyik fő halálozási ok férfiaknál és nőként egyaránt. Emellett a 2-es típusú diabéteszes embereknél annak valószínűsége, hogy szívbetegségben halnak meg, kétszer nagyobb azokhoz képest, akiknek nincs diabéteszük.

A szívbetegség tünetei sokszor csak a károsodás bekövetkezte után jelentkeznek. Testsúlyának, vércukorszintjének, vérnyomásának és koleszterinszintjének kezelésével megőrizheti egészségét. A sztatin tartalmú gyógyszerek továbbá rendkívül hatékonynak bizonyultak a szívbetegség megelőzésében és kezelésében. A sztatinok azonban elégtelennek bizonyulhatnak, sok ember szervezete pedig nem tolerálja azokat.

GARANCIA!

OGYÉI szám 20528/2018

MINŐSÉG!

A gyártás GMP minősítésű üzemünkben történik.

BIZTONSÁG!

A készítmény kizárólag nálunk kapható.Tapasztalt Tanácsadó segít!

TÖBB MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL!