Indulás Óta
Lelkes Munkatárs
Elégedett fogyasztó

Farkas Tünde

Mint sokan mások én is tudtam, hogy mennyire fontos az egészségünk megőrzése. Minden szülő a gyermekének, ennek megóvását igyekszik mielőbb megtanítani.Mi szükséges ehhez?
Egészséges életmód, helyes táplálkozás, sport, vitaminok!
Mindened meg van és meg lesz, amíg ezeket a dolgokat első helyre helyezed az életedben. Sok esetben az emberek többsége csak akkor döbben rá ennek a jelentőségére, ha váratlanul és tartósan lebetegszik és saját példáján megtapasztalja a „KISZOLGÁLTATOTTSÁG” minden fajtáját.1-2 hetes betegség miatti „KIIKTATÁS” is sok ember életét és életében addig elért anyagi és emberi kapcsolatait is gyökeresen megváltoztathatja.
Jelenleg csak egy példát hoznék fel napjainkból: COVID. Ezt a kikerülhetetlen betegséget és ennek romboló hatását sajnos világszerte az emberiség megismerte! Az emberek nagy része megérezte ennek következményét egészségileg és anyagilag vagy mindkettőt együtt.
Sok ember élete megváltozott visszafordíthatatlanul csak ettől az egyfajta betegségtől.
A Föld minden pontján az orvosok véleménye egy dologban mindenképpen megegyezett a gyógyítás és a védekezés terén: NAPONTA, MINDENKI FOGYASSZA AZ ALAP VITAMINOKAT: (C ,D3 ,Kurkuma ,Magnézium ,Multivitamin ,Nyomelem+Kollagén )
Én ezért gondoltam, hogy a NICS termékeket kipróbálom. Azóta is ezeket a vitaminokat fogyasztom, maximálisan meg vagyok elégedve a minőségükkel. Örömmel ajánlom mindenkinek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
A Te életedben csak Te tudsz odafigyelni magadra!
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS, SPORT, VITAMINOK!
Ha ezekre a dolgokra odafigyelsz, hosszútávon mindened meg lesz az életedben!
„ ILYEN EGYSZERŰ MÉG MINDIG AZ ÉLET, NE KOMBINÁLJ TÚL!

Online courses

A távolságot áthidaljuk modern online eszközök segítségével. Ezért tudsz velünk dolgozni .Amit biztosítunk és oktatunk is és mindezt otthonról végezheted segítségünkkel. A megbeszéléseknél már több száz vagy ezer kilométert távolságról is velünk lehetsz. 

Workshops

Az oktatásod tapasztalt munkatársainkkal közösen végezzük.

Segítségünkkel jelen tudsz lenni a világhálón. Személyesen is szeretettel várunk.

consultation

Személyes konzultációk a sikered érdekében. 

Személyesen tudjuk segíteni munkádat. Saját  személyre szabott  Webes oldalad  elkészítjük használatát ,tanítjuk neked.

Törzsvásárlóink véleménye

“Személyes tanácsadás egyszerűen csodálatos

“Nagyon gyors és kényelmes a termékhez jutás”

Azonnali kapcsolat felvétel”

“Az egyik nap megrendeltem a következő napon már megérkezett” “

Már már  hihetetlen a  gyorsaság”

Pácsa Tünde

"Gyors és udvarias tanácsadók segítettek.Az One year kids gyermek termék fogyasztása óta sokkal kevesebbet hiányoznak a gyermekek a közösségből.Ha véletlenül mégis bacisak lettek sokkal rövidebb ideig voltak betegek.A praktikus csomagolás miatt higénikusan vihetem magammal mindenhova.A táskámban mindig van ,ha találkozunk és szeretnéd ,megkostolhatod mert még finom is."

Szabó Mária

"Csodálatos csomagolásban ,csodálatos termékek.Csak legekben tudok beszélni a termék családról,ajánlom is akivel csak találkozom.Ez nem elfogultság,ezek tények ,az pedig makacs dolog."

Kumi-Nagy Sándor

"Én egyszerűen csak fogyasztom ,mert jól érzem azóta magam"

0
Elégedett fogyasztó nem téved!