Indulás Óta
Lelkes Munkatárs
Elégedett fogyasztó

Boldizsár Csilla

” Mindig az egészséges táplálkozásra törekedtem ami a mai világban egyre nehezebb.
Az élelmiszerek minősége folyamatosan romlik, ezért nagyon fontos hogy a szervezetünket támogassuk amennyire csak tudjuk. Létfontosságú a megfelelő mennyiségű vitamin után pótlás, mert már semminek nem olyan a beltartalmi értéke mint sok sok évvel ezelőtt. Akkoriban semmi nem volt agyon permetezve, az állatok nem voltak hormonokkal kezelve.
Nem is gondoltunk arra hogy egy két évtized elteltével milyen drasztikus változások fognak bekövetkezni az élelmiszer minőségben, és hogy egyre jobban oda kell figyelni arra, hogy kipótoljuk a naponta elfogyasztott élelem mennyiségünket jó minőségű vitaminokkal. A One Year Product termékek segítségével megadhatjuk mind azt a szervezetünknek amire szüksége van és ami hiányzik a napi táplálékunkból. Hiszen ki tudna több kiló zöldséget és gyümölcsöt megenni egy nap hogy meglegyen a kellő napi vitamin bevitel.
Ha Önnek is fontos az egészsége, segítse szervezetét a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminokhoz jutni.
Gyerekkoromban a nagyapámék a pálinka ivászatra mondták hogy “kis mennyiségben gyógyszer nagy mennyiségben orvosság” . Hát én ugyan ezt a vitaminokról tudom elmondani. Engem a nagyobb mennyiségű C vitamin szedése már sokszor húzott ki a bajból.

Online courses

A távolságot áthidaljuk modern online eszközök segítségével. Ezért tudsz velünk dolgozni .Amit biztosítunk és oktatunk is és mindezt otthonról végezheted segítségünkkel. A megbeszéléseknél már több száz vagy ezer kilométert távolságról is velünk lehetsz. 

Workshops

Az oktatásod tapasztalt munkatársainkkal közösen végezzük.

Segítségünkkel jelen tudsz lenni a világhálón. Személyesen is szeretettel várunk.

consultation

Személyes konzultációk a sikered érdekében. 

Személyesen tudjuk segíteni munkádat. Saját  személyre szabott  Webes oldalad  elkészítjük használatát ,tanítjuk neked.

Törzsvásárlóink véleménye

“Személyes tanácsadás egyszerűen csodálatos

“Nagyon gyors és kényelmes a termékhez jutás”

Azonnali kapcsolat felvétel”

“Az egyik nap megrendeltem a következő napon már megérkezett” “

Már már  hihetetlen a  gyorsaság”

Pácsa Tünde

"Gyors és udvarias tanácsadók segítettek.Az One year kids gyermek termék fogyasztása óta sokkal kevesebbet hiányoznak a gyermekek a közösségből.Ha véletlenül mégis bacisak lettek sokkal rövidebb ideig voltak betegek.A praktikus csomagolás miatt higénikusan vihetem magammal mindenhova.A táskámban mindig van ,ha találkozunk és szeretnéd ,megkostolhatod mert még finom is."

Szabó Mária

"Csodálatos csomagolásban ,csodálatos termékek.Csak legekben tudok beszélni a termék családról,ajánlom is akivel csak találkozom.Ez nem elfogultság,ezek tények ,az pedig makacs dolog."

Kumi-Nagy Sándor

"Én egyszerűen csak fogyasztom ,mert jól érzem azóta magam"

0
Elégedett fogyasztó nem téved!