Number One Csokoládés shake élőflóra komplexel

Fogyaszd a kakaós shake-ünket az ideális testsúlyod eléréséhez és izmaid növekedésére! Mindezt természetes összetevőkkel!

A krémes shake nemcsak felfrissít, hanem csökkentik az étvágyadat és segítik a súlykontrolodat.

Ebben a termékben minden a minőségről szól! Kiválló alapanyagokat tartalmaz a termékünk: Fehérje WPC 80%, édesítés kókusz virág cukor+fruktoz, csodás csokoládé íz holland kakaó, rengeteg vitamin, kollagén, PROBIOTIKUM, inulin.

Semmi szója, adalék, íz fokozó, szinező vagy sűrítő anyag!

Cocoa blend komponensek

Fehérje – WPC 80%

A tejsavó fehérje az egyik legmagasabb minőségű fehérje. Ezt használják a hivatásos sportolók az izmok növelésére és karbantartására. Ez a fehérje sem árban, sem minőségben nem hasonlítható össze a tejporral vagy a szójafehérjével.


Rost – Inulin

Közismertebb nevén prebiotikum. Egy olyan rost, ami fokozza az élőflóra (probiotikumok) szaporodását, valamint felelős a jó baktériumok túlsúlyba kerüléséért.

Rost – Természetben előfordulva a glükomannán

A kígyópálma gyökerének természetes növényi rostja, amely napi 3 gramm fogyasztása esetén, a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez. Míg napi 4 gramm bevitele hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.


Szénhidrát – Kókuszvirág cukor és Gyümölcscukor

A kellemes édes ízért a kókuszvirágból nyert édes nektár, valamint a gyümölcsökből kinyert kivonatok a felelősek. Így tudtuk elérni azt a harmonikus, telt ízt, amely jellemzi a termket. Az édesítésnél figyelemmel voltunk arra, hogy a kalóriatartalom alacsony legyen, így finomított cukrot a termék nem tartalmaz, valamint egy tasak energiatartalma mindösszesen 112 KCal. Cégünk a bélflóra szempontjából a Steviát és Xilitet, jelen esetben, mint összetevőt nem támogatja, ezért ezeket a készítmény nem tartalmaz.


Zsír – Holland kakaópor

Sovány kakaó, melynek ízvilága a kókuszvirág nektárral és a gyümölcscukorral együttes harmóniában alkotják a tökéletes csokoládé ízt. Ennek a hármas kombinációnak köszönhetően nem kellett hozzáadnunk mesterséges aromát és ízfokozókat.


Vitaminok – A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, D-, E-, K2-vitamin

Az egy tasakban lévő D-vitamin tartalom 500 NE, azaz a napi D-vitamin bevitel 250%-a. Az A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, E- és K2-vitaminok mennyisége a felnőtt ember számára meghatározott szükséges napi bevitel 50%-át biztosítja. Napi 2 tasak tartalmának elfogyasztásával tehát fedezzük a napi vitamin szükséglet 100%-át a felsorolt vitaminok vonatkozásában.


Kollagén

A testsúlyvesztéssel a kötőszövet rugalmassága csökkenhet, ennek támogatására is szolgálhat a készítményben lévő kollagén.

Inulin és élőflóra


Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

A probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.

A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya

A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.

Mit jelent a c.f.u. kifejezés?

c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott. 

Milyen a hatékony élőflórás készítmény?

  • Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum 108 vagy 109 telepképző egység.
  • A probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
  • Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
  • A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
  • Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

Termék hatóanyag tartalma

cocoa blend táblázat

A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

GARANCIA!

MINŐSÉG!

BIZTONSÁG!

TÖBB MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL!

Oldal tetejére