Medium Term Kollagén élőflóra komplex

Változókor ?! Csak természetesen hormonok nélkül!!

Többnyire nincs nagy baj, de mégis kellemetlen… Időnként váratlanul melege lesz, kiveri a víz? Valahogy nehezebben alszik el mostanában, ingerlékenyebb lett, vagy éppen levertnek, szomorúnak érzi magát?

Háromból két nő tapasztalja meg ez idő alatt a változókorral együtt járó jellegzetes tüneteket, melyek közül a szabálytalanná váló ciklusok mellett ezek a leggyakoribbak: hőhullámok, alvászavarok, hangulatingadozások. A legtöbben a hőhullámoktól szenvednek. Lehet  a Beautiful megoldás ? Igen hormonok nélkül?

De a  29 összetevőt a haj a köröm a bőr az biztos ,hogy szívesen veszi. Plussz A kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki. Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén. Ezt a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

Beautiful kollagén komponensek

Kollagén

A kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki. Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén. Ezt a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

Orvosi élesztő

Az élesztő szó alatt az élesztőgombák több faját és azoknak számos spontán kialakult vagy tenyésztett törzsét értjük, de leginkább a belőlük készített élelmiszeripari termékeket. Elsőként a szőlő héján fedezték fel, majd 1950-es években izolálták a krómtartalmú glükóz-tolerancia-faktort, mint az élesztő egy hatékony alkotóelemét. Ezenkívül sok vitamin (elsősorban B-vitaminok), ásványi anyag és fontos aminosav található benne.

Ecoflax Omega 3 45% linolénsav

Az Omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, azonban a szervezetben betöltött szerepüket csak az elmúlt évtizedekben ismerték fel. Az Omega-3 egyike a két legjelentősebb esszenciális zsírsavnak, azaz a szervezetünk nem tudja előállítani, így külső forrásból, táplálék útján kell beszereznünk.

Vas

Az emberi testben mikroelemként van jelen, egy átlagos felnőtt szervezete 2,5-5 gramm vasat tartalmaz. Legnagyobb részét a hemoglobinhoz kötve, másik részét pedig a különböző szállítófehérjékhez kötődve találjuk. Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Részt vesz a normál oxigén szállításban.

Cisztin

A cisztin egy olyan természetes tápanyag, amely az emberi szervezetben elsősorban a szaruképződmények, körmök keratinjában és a szőrzetben fellelhető. Elősegíti a B6-vitamin hasznosulását.

Metionin

A metionin akárcsak a cisztin, olyan esszenciális aminosav, amely ként is tartalmaz. Mindkettő fontos szerepet tölt be a fehérjék felépítésében.

Hialuronsav

A hialuronsav (hialuronan, hialuronát) egy természetes nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes szövetben megtalálható. Az emberi testben leginkább vízmegkötő szerepe van, az ízületekben, izmokban síkosító szerepe van.

Édeskömény kivonat

Már az ókorban is használták, mint gyógynövény és fűszer. Természetben előfordulva az édeskömény tartalmaz kalciumot, vasat, C-vitamint, mangánt, káliumot és magnéziumot.

Hajdina kivonat

Az Ázsiában őshonos hajdina manapság egyre gyakoribb kiegészítő eleme a XXI. századi konyhának. Barnás-feketés terméshéjjal borított, három-élű, legömbölyített gúla alakú szemtermését a búzához hasonlóan fogyasztják.

Malátakivonat

A malátakivonatban megtalálható számos olyan vitamin és ásványi anyag, melyek igen fontosak a szervezetünk számára, például a B2-, B3-, B6- és B12-vitamin, valamint megtalálható még benne nagy mennyiségben cink, vas, kalcium, magnézium, foszfor és aminosavak.

Árpa kivonat

Az egyik legősibb gabona az árpa, ami úgy teljes, ha nem hántolják le, ugyanis a pelyva és a korpa is rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz, mint például rengeteg A- és B-vitamint, vasat, kalciumot, káliumot, szilíciumot és foszfort.

Köles kivonat

A „gabonák királynőjeként” is emlegetett köles számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például B-vitamin család, fluor, foszfor, kalcium, kén, vas, magnézium, kálium, cink, valamint béta-karotint is.

PABA

A PABA (para-amino-benzoesav) korábban a B-vitaminok közé volt sorolva (B10-vitamin). Ez egy vízben oldódó vegyület, mely a vékonybélből szívódik fel. A PABA a baktériumok folsav termelésének köztes terméke, ezért csak folsavval fordul elő.

A termék tartalmaz még

Biotint, C-vitamint, Cinket, E-vitamint, B3-vitamint, B6-vitamint, B1-vitamint, B2-vitamint, A-vitamint, Rezet, B12-vitamint.

Inulin és élőflóra

Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

A probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.

A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya

A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.

Mit jelent a c.f.u. kifejezés?

c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott. 

Milyen a hatékony élőflórás készítmény?

  • Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum 108 vagy 109 telepképző egység.
  • A probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
  • Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
  • A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
  • Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

Termék hatóanyag tartalma

Beautiful táblázat

A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

GARANCIA!

MINŐSÉG!

BIZTONSÁG!

TÖBB MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL!

Oldal tetejére