“Ha pontosan megértjük a vitaminok működését, és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb agy sem képes elképzelni. A vitamin olyan anyag, amely akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.”
Szentgyörgyi Albert: Nobel-díjas orvos, biokémikus, 1939

Egész Évben Egészség

Termékeink különlegesek.

GMPGood Manufacturing Practice

Magyarországon gyógyszerek gyártása (beleértve azok formulálását, elsődleges és másodlagos csomagolását, felszabadítását, raktározását, minőségellenőrző vizsgálatát, harmadik országbeli importját is) csak az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által kibocsátott, érvényes gyógyszergyártási engedély, illetve GMP megfelelőség igazolás birtokában végezhető
Gyógyszergyártás engedélyezés Új gyártási engedély, vagy gyártási engedély módosítás. 
A gyógyszer-gyártási engedélyt (engedély módosítást) az OGYÉI kérelemre induló közigazgatási eljárásban, határozat formában adja ki. 

Mikrobiotikumok

 A (PROBIOTIKUM) betegség és egészség új kulcsa. Jellemző, hogy az orvosi publikációk legnagyobb nemzetközi adatbázisa, a Pubmed szerint 2004-ben 14, 2014-ben viszont már majdnem 3700 cikk foglalkozott a mikrobiommal. 

Az apró albérlők megjelenése a születés perceiben kezdődik – a császármetszéssel világra jövőknél másképp, mint azoknál, akik végigjárják a szülőcsatornát –, és a nagyjából végleges lakóközösség kialakulása évekig tart. Már a belek lakóiról alkotott korábbi ismeretek alapján is tudták, hogy vannak hasznos mikrobák, amelyek hiányát pótolni kell! Forrás: www.pubmed.com

Folyamatos termékfejlesztés

A cég története folyamán már több mint 4500 termék került értékesítésre a csapatom által. 

Mivel saját magam is fogyasztom a termékeket, meg vagyok győződve, hogy megfelelő minőségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséhez!

Több mint 3000 elégedett ügyfél!

5 féle vitamint (C, D, Mg, Kurkuma, Multi) kezdtem el szedni 2016. június közepén, 50 évesen

  • kb. 2 hét alatt normalizálódott a korábban eléggé felgyorsult emésztésem
  • azóta ehetek bármilyen magyaros jellegű ételt, nem lesz hasmenésem, mint a szedést megelőző kb. 10 éven át
  • a táplálékból az energiát sokkal jobban hasznosítom, mert kb. fele annyit kell ennem, mint korábban, ez anyagilag sem mindegy 🙂   Így a vitaminokkal együtt is jóval kevesebbet költök a táplálkozásra 🙂
  • az energiaszintem, munkabírásom tartósan sokkal jobb lett, s ezt a versenyszerűen űzött fallabdázás kiválóan visszajelzi

Forrási Zsolt
ügyvezető
GelFor Data Kft.

One Year C-vitamin+D-vitamin+Csipkebogyó+Acerola

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

Legfőbb természetes forrásai: a citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

One Year D-vitamin+Kálcium

A D-vitamin adagolása tudomány és nem hiedelmek kérdése. Még a legújabb ajánlás is bőven alatta van a valódi szükségleteknek.

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható.

Az utóbbi években elég sok szakirodalom jelent meg, amely azt mutatta be, hogy a D-vitamin a szervezetben igen sok funkciót ellátó hormon, és hiánya immunhiányos állapotot idéz elő, fogékonnyá tesz a fertőzésekre, fokozza az autoimmunbetegségek kockázatát, rontja az inzulin hasznosulását és károsítja a hasnyálmirigy inzulintermelő bétasejtjeit. S mivel a D vitamin, mint hormon, fontos szerepet játszik a sejtosztódásban is, a népességszintű D-vitamin hiány van! D-vitamin alatt a cholecalciferol (D3) vitamint értjük, és nem a D-vitamin hormon formájátt (1,25-dihydroxycholecalciferol).

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/?term=d3+vitamin

One Year Ginkgo biloba

One Year Ginkgo Biloba+Magnézium

A ginkgo már több, mint 5000 éve ismert gyógynövény a hagyományos kínai gyógyászat területén. Maga a növény egy valóságos élő fosszília, mivel már több, mint 250 millió éve változatlan formában fellelhető. Klinikai vizsgálatok sora támasztja alá a ginkgo hatékonyságát a vérkeringés élénkítésében, ezáltal igen hatásos szer az agyi öregedés ellen.

Egészségvédő szerepe széles körű, gyógyító hatása a benne lévő flavonoidok antioxidáns hatásának köszönhető. Javítja a memóriát, serkenti az agy működését, fokozza aznnak vérellátását, valamint a perifériák vér–és oxigénellátását. A ginkgo javítja a koncentráló készséget és a szellemi teljesítőképességet.

Gátolja a vérrögképződést. Védi az idegsejteket, csökkenti a hajszálerek kóros áteresztőképességét.Értágító hatású, és segít csökkenteni a vér viszkozitását.

One Year Gyerek multivitamin

Egy erős immunrendszerrel rendelkező gyermek kevésbé lesz hajlamos a megbetegedésekre, így nem kell lemaradnia az iskola első éveiben kifejezetten fontos tananyagról, helyette nagy energiával vetheti bele magát a tanulásba, hogy aztán barátaival vidáman játsszon a szabadban.

A termékünk nagyon finom narancsos szájban oldódó granulátum. Melynek ízvilágát maguk a gyerkőcök választották ki.

Bár felnőttként is kiemelten fontos immunrendszerünk erősítése és védelme, a gyerekek sajnos még fogékonyabbak a megbetegedésekre, így rájuk kiemelt figyelmet kell fordítanunk. A gyerekvitaminok szedése hozzájárul a kisebbek egészségének fenntartásához, megfelelő bevitelük esetén pedig erősítik immunrendszerüket.

One Year Kurkuma +Tömjénfa+E-vitamin

A kurkumát és tömjénfát a legértékesebb és legfontosabb gyógynövények között tartják számon szakemberek. Mivel nagyon sok betegség kialakulásának hátterében – beleértve a legtöbb daganatos és érrendszeri betegséget is – az alacsony szintű rejtett gyulladás áll, szervezetünk gyulladásos folyamatainak kontrollálása létfontosságú a krónikus problémák kialakulásának kockázatának csökkentése érdekében. 

A kurkuma és tömjénfa kis dózisú folyamatas használata egy korszerű és hatékony támogatás szervezetünknek az egészség hosszú távú megőrzése céljából.

One Year Lutein+Zeaxanthin

Kutatások bebizonyították, hogy az étrend fontos szerepet játszik a szem egészségének megőrzésében. A C-vitamin, és az E-vitamin a sejtek védelméhez járul hozzá a fény kiváltotta oxidatív stressz ellen.

A lutein és zeaxantin az éleslátásért felelős. Időskori makula degeneráció esetén különleges táplálkozási igény kielégítésére alkalmas. A makula pigmentjének alkotóelemei, az emberi szervezetben nem képződnek, csak ételekből, étrend-kiegészítőkből juthat hozzá a szervezet. Az antioxidánsok – C-vitamin, E-vitamin, szelén, cink – hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz szembeni védelméhez. Cink tartalma segíti a normál látás fenntartását. A legtöbb általános multivitamin készítmény nem tartalmazza megfelelő mennyiségben a jó látást támogató összetevőket. 

One Year Product Lutein
Magnézium

One Year Magnézium+B6 vitamin

Segít székrekedés esetén, hozzájárul a csontok egészségéhez, segít az asztma kezelésében, szükséges az enzimfolyamatokhoz, hozzájárul az izomépítéshez, enyhíti az ideg – és izomfájdalmat, fenntartja a szív egészséget, megelőzi a cukorbetegséget, egészségesen tartja a fogakat, terhesség alatt és kiemelten fontos, migrén ellenszere, enyhíti a premenstruációs szindróma tüneteit, elősegíti a kollagéntermelést, javítja a hólyagkontrollt.

A magnézium elengedhetetlen a normális kalcium-, nátrium-, kálium- és foszforegyensúly fenntartásához, az ioncseréhez, valamint a C-vitamin hasznosulásához.

A magnézium tartalmú étrend-kiegészítők segíthetnek a szívbetegségben és a csontritkulásban szenvedő embereknek.

A magnéziumot D vitaminnal együtt (nem szükséges feltétlenül egy időben) érdemes szedni. A magnézium és a B6-vitamin optimalizálják egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását. A magnézium együttes szedése kerülendő nagy dózisú kalciummal és foszfátokkal.

One Year multivitamin+Goji berry

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy ők egészségesen élnek és egészségesen táplálkoznak, így nincs szükségük vitaminkészítményekre.Talán a napi többszöri zöldség-, gyümölcs- és tejfogyasztás sem sikerül mindig, sőt a főzési, ill. élelmiszer-feldolgozási eljárásnak köszönhetően gyakran semmivé válik az egészségesnek tartott ételek vitamintartalma.

Így sokan vannak, akik egészségesen szeretnének táplálkozni, de nem jut idejük, energiájuk arra, hogy minden tekintetben kielégítsék szervezetük vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-igényét. Ezért fejlesztették ki a multivitamin-készítményeket, melyek segítségével mindenki könnyen és gyorsan pótolhatja a táplálkozásából adódó hiányosságokat.

A komplex összetételű multivitamin készítmények hozzájárulnak a szervezet vitamin-, ásványianyag- és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség és a jó közérzet fenntartásához, az immunrendszer és az ízületek normális működéséhez.

One Year multivitamin

One Year Szabapálma +Tökmag+Csalán

A fűrészpálmát használják a megfázásra, a köhögésre, a torok kezelésére, természetes gyógymódként működik az asztma, a krónikus bronchitis, a krónikus kismedencei fájdalom és a migrénes fejfájás ellen. Továbbá használják vizeleti problémákra, prosztata megnyagyobbodás ellen és, hogy fokozzák a nemi vágyat.

A prosztata megnagyobbodhat, ahogy a férfiak idősebbek lesznek, ezért összenyomja a húgycsövet, ami vizeletürítési nehézséghez, hólyagfertőzésekhez vagy hólyagkőhöz vezethet. A BPH-t különböző körülmények okozhatják, beleértve a hormonális változásokat (például a túlzott ösztrogén), az erek romlását és a cinkhiányt.

Míg más, a BPH kezelésére adott gyógyszrek, az alfa-blokkolók és az 5-alfa-reduktáz inhibitorok szexuális diszfunkciót okozhatnak, addig a fűrészpálmáttartalmazó termékünk egy természetes gyógynövényből készült étrend-kiegészítő, és nem okoz mellékhatásokat sem. Ez az egyik legjobb forrás a tesztoszteron természetes növekedéséhez, és hogy természetes módon javítsuk a prosztata egészségét.

One Year Tőzegáfonya+Feketribizli

Az 1920-as években felfedezték, hogy a sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne. Fogyasztása közben ugyanis egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amelyről bebizonyosodott, hogy erős antibakteriális hatása van a húgyúti rendszerben. Időközben rájöttek, hogy a hippursav gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását. A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál, a 20-40 éves nők 25-35%-ának legalább egyszer volt ilyen fertőzése, ezért a hölgyeknek kifejezetten ajánlott a tőzegáfonya fogyasztása.

A tőzegáfonyát egyébként rendszeresen és hosszútávon is lehet fogyasztani, mivel nincs ismert mellékhatása. Éppen ezért terhes és szoptató kismamák is bátran fogyaszthatják.

Azoknak is javasolt a tőzegáfonya alkalmazása, akik vesekőképződésre hajlamosak, vagy vesehomokjuk van; vagy akiknél vizeletpangás áll fenn. Egy vizsgálat során kiderült az is, hogy azoknál a betegeknél, akiknek volt már vesekő eltávolításuk, és tőzegáfonya kivonatot szedtek, azoknál 50%-kal kisebb eséllyel alakultak ki újra vesekövek.

One Year Product tőzegáfonya

Medium term Alga 4all

A spirulina alga számtalan probléma esetén segíthet, mint például agyi problémáknál, allergiás vagy asztmatikus panaszoknál, cukorbetegség esetén, emésztési problémáknál. 

Kivállóan támogatja az immunrendszert, segíti a szervezet vörös- és fehérvérsejt termelését, ezzel erősíti az immunrendszert. Jó hatással van a hajra és a körmökre. Segíti a máj működési funkcióit, méregtelenít, lassíthatja az öregedést. Fenttarthatja a szemek egészséges működését. (A spirulinával kapcsolatban végzett japán kutatások és más tanulmányok megerősítették, hogy 480 esetből 90%-ban hatékony az időskori szürkehályog ellen.) Támogatja a szív és érrendszert és a kiválasztórendszer helyes működését. 

A chlorellanak megvan az a csodás képessége, hogy kötést tud létrehozni a vegyi anyagokkal és a nehézfémekkel, ezáltal gyorsan eltávolítja őket a szervezetből.

A kettő kombinációja egy igen jól működő “energia bombát” biztosít a szervezete számára!

Medium term Beautiful Kollagén

Medium term Beautiful Kollagén

A kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki és nem csak a bőrünknek fontos!

 Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén. Ezt a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

A kollagén szerkezete a természetes öregedési folyamat miatt vagy a környezeti hatásoknak köszönhetően (cigaretta, kávé, napozás, egyensúlytalan étkezés) eredeti szerkezetét elveszti, megtöredezik.

A kollagén folyamatos pótlásával elérhetjük, hogy szöveteink megőrizzék természetes rugalmasságukat és egészségüket. 

Medium term Immuno

A béta-glükánt elsősorban az immunrendszer megerősítésére és stimulálására alkalmazzák. Mivel feldolgozásában nagy szerepe van a makrofágoknak, illetve az immunrendszer más sejtjeinek, ezért fogyasztását követően a szervezet védekező rendszere olyan “lökést” kap, melynek segítségével könnyebben győzhetjük le a betegségeket, illetve hatékonyabban állhatunk ellent a fertőzéseknek
További főbb összetevők: berzedt gynatásnyom, L-Lizin, homoktövis, cink, fokhagyma.

Medium therm Immuno
Medium therm sulykontroll

Medium term Súlykontroll

A glükomannán a kelet-ázsiai gyógynövény beceneve a “KILL KILO” nevet kapta, hiszen teljes egészében természetes rost, amely saját magának a háromszázszorosát is képes felszívni a vízből, nagyon fontos szerepe van a fogyókúrában.

A glükomannán egy még kevéssé ismert és teljesen természetes rost, amiről kimutatták, hogy számos pozitív egészségügyi hatása van, pl jelentős mennyiségű káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket tartalmaz.

Serkenti a bélmozgást, a gyomor és a belek működését, hatékonyan normalizálja a szervezet inzulinigényét, lelassítja a glükóz és a koleszterin felszívódását.

További főbb összetevők: cink, jód, króm, szelén.

Coco Blend Shake

A krémes shake nemcsak felfrissít, hanem csökkentik az étvágyadat és segítik a súlykontrolodat.

Ebben a termékben minden a minőségről szól! Kiválló alapanyagokat tartalmaz a termékünk: 
Fehérje WPC 80%, édesítés kókusz virág cukor+fruktoz, csodás csokoládé íz holland kakaó, rengeteg vitamin, kollagén, PROBIOTIKUM, inulin.

Semmi szója, adalék, íz fokozó, szinező vagy sűrítő anyag!

Használd ki a kakaós shakeünket az ideális testsúlyod eléréséhez!

Cocoa blend shake
Oldal tetejére