Indulás Óta
Lelkes Munkatárs
Elégedett fogyasztó

Csapó Edit

Az egészséget az ember teremti meg és éli mindennapi életének körülményei között ott, ahol tanul, dolgozik, játszik és szeret .” (Ottawai Charta).  


Tudtad, hogy az Immunrendszerünk, 70%-a az emésztőrendszerben van?!
Számtalan tanulmány van arra, hogy mi jó az emésztő rendszerünknek, azaz az immunrendszerünknek. Milyen gabonát egyél vagy ne egyél, milyen zöldségek-gyümölcsök az egészségesek, húsok vagy sem?! DE abban mind egyetértenek, a probiotikumoknak az egészségünk megőrzésében nélkülözhetetlen szerepe van!
Életpályát tekintve fodrász, pedagógus, rekreációszervező-egészségfejlesztő vagyok,illetve jelenlegi vállalkozásban a Pingu tipegőhálózsák brand-et építem.

Mindig is foglalkoztatott az egészségmegőrzés, a természetes gyógymód. Különösképp várandóság idején és a gyerek közösségbe kerülésekor. Kislányom pár elhúzódó vírusos betegsége miatt antibiotikumkúra, majd probiotikum kellett, hogy helyre álljon a rendszer. Ez így körforgásban ment a bölcsis évek alatt. Ezt megelégeltem és kerestem valami olyat, ami nem csak vitamin, de probiotikum is. Megelőzmén a lebetegedést és az utána következő egészség helyreállítást. Nem gondoltam, hogy találok ilyen termékcsaládot. Meglepődésemre a One Yerar Product  Kid’s terméke tökéletes lett számunkra. A folyamatos alkalmazás miatt már régóta elkerülnek a betegen otthon töltött időszakok, átvirrasztott éjszakák. Ezért azt gondolom minden anyuka ,apuka számára ez a legfantasztikusabb  dolog a világon. A saját egészségünket mi teremtjük meg, rajtunk áll, hogy vigyázunk e rá. Megelőzni jobb egyszerűbb, mint betegnek lenni!

Online courses

A távolságot áthidaljuk modern online eszközök segítségével. Ezért tudsz velünk dolgozni .Amit biztosítunk és oktatunk is és mindezt otthonról végezheted segítségünkkel. A megbeszéléseknél már több száz vagy ezer kilométert távolságról is velünk lehetsz. 

Workshops

Az oktatásod tapasztalt munkatársainkkal közösen végezzük.

Segítségünkkel jelen tudsz lenni a világhálón. Személyesen is szeretettel várunk.

consultation

Személyes konzultációk a sikered érdekében. 

Személyesen tudjuk segíteni munkádat. Saját  személyre szabott  Webes oldalad  elkészítjük használatát ,tanítjuk neked.

Törzsvásárlóink véleménye

“Személyes tanácsadás egyszerűen csodálatos

“Nagyon gyors és kényelmes a termékhez jutás”

Azonnali kapcsolat felvétel”

“Az egyik nap megrendeltem a következő napon már megérkezett” “

Már már  hihetetlen a  gyorsaság”

Pácsa Tünde

"Gyors és udvarias tanácsadók segítettek.Az One year kids gyermek termék fogyasztása óta sokkal kevesebbet hiányoznak a gyermekek a közösségből.Ha véletlenül mégis bacisak lettek sokkal rövidebb ideig voltak betegek.A praktikus csomagolás miatt higénikusan vihetem magammal mindenhova.A táskámban mindig van ,ha találkozunk és szeretnéd ,megkostolhatod mert még finom is."

Szabó Mária

"Csodálatos csomagolásban ,csodálatos termékek.Csak legekben tudok beszélni a termék családról,ajánlom is akivel csak találkozom.Ez nem elfogultság,ezek tények ,az pedig makacs dolog."

Kumi-Nagy Sándor

"Én egyszerűen csak fogyasztom ,mert jól érzem azóta magam"

0
Elégedett fogyasztó nem téved!